sjukling

Hemma sjuk har en infektion i kroppen trodde doktorn men ville att jag skulle avvakta, även fast jag mår dåligt så gillar jag inte att gå hemma så imorgon blir det att gå till jobbet.  

Ligger i soffan med täcke och kudde och tittar på tv ganska skönt men man blir lätt rastlös, kan väl alla tvprogram utantill snart :D

usch måste ta tag i hemmet försiktigt innan helgen med då mamma, glen och hampus kommer på besök fullt hus. Men ska bli trevligt och får se om man tittar lite på agustifestivalen. kommer nog bli världens liv och det hörs ju härligt in i mitt hus marknaden utanför dörren.

Igår titta jag ut genom fönstret och såg fyrverkerierna var fint :)






nu gäller det

Home :D har satt på mig träningskläderna blir att gå ut och gå sen med två tjejer från jobbet ska bli skönt känner jag :) det behövs och speciellt nu när det nästan planerat att det blir utomlansresa nu i höst om jag får ta något ledigt såklart.

Behöver bli mer hurtig känner jag, det här kanske är kicken i rumpan svårt att komma igång och komma in i rutinerna igen som satt förut. Hoppas de är i rullning snart :D haha

2 dagar kvar till helg oh vad jag ser ifram i mot den är så trött :)




Save tonight

Kom precis hem från jobbet helt slut i huvudet, imorgon har jag sovmorgon ska bli skönt att sova ut behövs känner jag :)

Nu viker jag tvätt och ska göra matlåda till i morgon blir kycklinggryta med ris ska bli gott ..
Senare blir det och hyra film med Sara sugen på att se en skräckis se om jag vågar sova själv sen :)

även fast det bara är söndag idag så längtar jag till helgen, hoppas veckan går fort :D

nej fortsätta med det jag höll på mig


låten jag lyssnar på just nu

Save tonight


Hey

Helt slut efter jobbet, men dagen gick fort :) och klart man har kul med tjejorna på jobbet de gör dagen.

har tvättstugan idag, det behövdes kan jag säga haha så blir det när det aldrig finns tvätttider när man kan och anpassa efter jobbet. Men det går undan idag är snart klar med tvätten :D .. känns SKÖNT!

fasen vad allt känns bra, fick reda i förrgår att jag blir kvar på Telia känns jätte härligt, hårt jobb belönar sig :D
Så samma dag blev det att fira såklart med en pepparstek och cider det är man värd. Plus en biobiljett av jobbet var en bonus turen blickar framåt.

Så sugen på att festa idag, helst skulle jag vilja vara på dansgolvet nu :D men går inte jobb i morgon får ta igen det nästa helg. Men ett glas vin blir det iaf hehe ..
vad jag hade velat följa med Claris på poolparty en del har det ju för bra ;) 

 
nej snart blir det en vända till affären och handla något att laga till, ibland är det svårt och veta vad man ska göra för mat bara går runt i butiken inget som lockar än men måste ha matlåda i morgon någon idée ??


// PUSS



en låt på det med



I like the way ..


njuter av sommaren

Vaknade och solen sken, satt och kollade ut på vattnet som glittrade i solen så härligt att vara å landet :)
Idag skulle jag sova ut med blev inte så som vanligt vaknar man tidigt då hehe, idag ska jag åka hem och så måste man packa väskan så jag får med mig allt och även det jag shoppat :D vet inte hur det ska gå till. 

Passar på att sitta vid datorn innan brosan vaknar då vill väl han sitta innan jag tar med mig den hem, idag vet jag inte vad som händer annars blir väl att ta det lugnt måste åka och köpa biljetten till tåget med. 

Nu snart blir det att ta en promenad behövs känner jag :) hehe  

Puss på er <3



RSS 2.0