Sanningen kan verkligen vara svår ..

Om halsen kunde sluta göra ONT skulle jag bli jätte glad .. :)

krypit ner imorgon blir det jobb 07.45 jätte tidigt är ingen morgon människa ohh vad jag önskar att jag fick sova ut i morgon verkligen avis på Sara som är ledig i morgon :D

Snart är det lördag då ger vi oss av jag och Angelica till småland ska bli kul festa ser jag fram imot men en lång resa men skönt med sällskap iaf :D

kommit ut från en varm dusch och undrar när det ska sätta på VÄRMEN i huset? jätte kallt verkligen ännu värre på mornarna vad jag klagar känner jag men nu har jag krypit ner i sängen iaf skönt finns inget skönare än att lägga sig i nybäddad säng :)

Nu ska jag sova tänkte jag godnatt på er :D


ger upp, men hoppas samtidigt ...

Idag har mamma åkt hem ledsamt :(
, ligger här i min säng efter ha duschat skönt, för det är så kallt i min lägenhet så det är sjukt!
Ska strax till affära :D heheh och handla lite tänkte jag och hälsa på en vänn :)  

/ PUSS

hur kan det redan göra ont?

Helt slut i huvudet idag efter jobbet så här trött brukar jag inte bli men har samtidigt mycket att tänka på ..
Kom nydligen hem luktar gott mamma hade börjat lite på maten blir potatis, kött och sås så gott :)

Hon åker hem imorgon lite tråkigt men åker ju samtidigt dit i helgen med Angelica :)

Shit måste bara berätta för er som tror det har börjat spöka hos mig mår jätte dålig och är as rädd men nu får det vara nog känner jag mitt hem och ingen ska komma och ta över här och skrämma mig :)

nej hjälpa mamma lite känner jag Puss på er :)



Måndag 27 september

Nu ligger jag i min säng har precis krypit ner ...

Har jobbat 8 timmar idag delat pass en dag som gått väldigt långsamt, det som gjorde hela dagen var mig älskade mamma som kom till stan och när jag kom hem från jobbet hade hon gjort god mat gud var länge sen det var någon lagade mat åt mig och speciellt mamma, mammas mat kommer alltid vara godast! :)

dags att sova strax ska till stan i morgon innan jobbet börjar 14.00 skönt men kan ändå inte sova ut kanske ska ta nytta av dagen innan jobbet :)

I morgon kommer min lillebror som inte är så liten längre ska bli kul familjen nästan samlad roligt man uppskattar mer varandra när man inte ses så ofta:) 

Godnatt säger jag nu sov så gott!

GMU

Ibland vill jag bara ta mina saker och fly min väg bort från allt och denna stad, vet inte varför men känner för att bara åka bort för en stund. Vet inte om det är att jag inte trivs eller att jag inte vet vad jag vill.. Men kommer nog bli kvar iaf vem vill säga upp sitt jobb och när man trivs med det man arbetar med.

Nu är det gjort nu har jag fyllt i testerna för GMU (Grund militärutbildning) känns lite läskigt faktist men samtidigt roligt så när jag blir frisk igen blir det hårdträning inför det :D så hoppas jag så klart att bli antagen kanske bara spänning i livet jag söker. Gmu kommer verkligen bli en utmaning och det kommer säkert bli riktigt tufft men en erfarenhet och vem vet vad jag vill bli efter det. Tror även det är väldigt nyttigt att prova på och man ser ju framför allt vad man går för och lär känna sig själv på ett annat sätt. Så hoppas på att få svar snart och får genomföra tester som jag kan tänkas man får göra.

RSS 2.0