Sovdags

Var en sväng hos angelica och kollade film med hennes bror och käka pizza :) ska sova nu upp tidigt i morgon.                      


                                       


Vad ska desse göra :D

Har inte kommit iväg och tränat än men det har inte stängt ännu så det är inte försent hehe, känner mig lat. svårt för att ta mig iväg blir nog inget ska nog gå och sola istället. Imorgon får det vara slut på latförsonerna :D måste gå upp tidigt så det får bli och gå och lägga sig skapligt. ska på sån där observationsdag och se hur de jobbar i linköping :)

Har börjat fundera på om jag ska plugga vidare och sånna saker har några små ideer men känner att jag måste vara hundra innan jag påbörjar något. Skulle vara underbart och veta vad man ville. Men hur skulle livet vara om man visste allt, man får chansen att utforska ;)



Kan inte riktigt bestämma mig

Vaknade precis skönt att sova ut, idag är det söndag då funderar på att åka och träna på gymet eller simma kan inte riktigt bestämma mig:) Känner att jag måste komma igång har ju all tid i världen till det om jag inte får det där jobbet i morgon ..



                                                       

Lördagkvällen

Nu ligger jag hemma hos angelica för en gång skull haha :D vi har spelat lite wii och tittar på tv och ätit gott grönsaker med dipp :) Ligger som vanligt på varsitt håll med dessa datorer vilka nördar vi är .. men ska fortsätta titta på tv hihi vi har det rätt mysigt ändå ju <3 .

Tröttis

Trött trött trött, är helt slut i hela kroppen känns som om jag skulle varit ute och röjt hela natten hehe sovit i omgångar. Var planerat att jag kanske skulle ut idag men tror inte det blir så men man vet aldrig kan ändra mig, men just nu känns det bara skönt och ligga och slappa :) skulle vara skönt med myskväll ;) ska göra i ordning något att äta är inte så hungrig men blir väl. Har jätte ont i huvudet usch tog en tablett hoppas det går över snart. 

                        

Godmorgon godmorgon klockan ett på dagen..

Är jätte trött blev sent igår men trevligt :) Ska snart göra i ordning lite frukost hör hur det kurrar i magen.. Det är jätte skön musik idag på radion hehe lugna favoriter passar dagen perfekt :). Ja Angelica ligger här brevid mig hon har bott här hela veckan hahaha vem trivs inte i mitt sällskap ;) funderar på att ta en promenad och komma ut och få lite frisk luft ska försöka tvinga med angelica hehe. /




Aldrig vetat att hon hatat det..


                                 

Sitter och lyssnar på rock och angelica bara klagar på vad dåligt det är haha, efter alla år vi känt varandra har jag aldrig vetat att hon hatat det. jag börjar bli rätt så trött nu efter ha haft sån överskotts energi sjukt var nog övertrött tror jag.. idag har verkligen varit en skönt och slapp dag, bara legat hela dagen, jo har storstädat idag med känns så skönt kan inte må bättre. men för det mesta har jag och angelica suttit på varsitt håll vid våra datorer inte ett dugg sociala det var väl en stund när vi spelade lite othello hehe men vann hela tiden över angelica så hon tyckte inte att det var ett dugg roligt men man kan inte alltid vara bäst som jag ;) naedå .. funderar på att ta en jätte varm dusch är jätte frusen har verkligen en kall lägenhet eller för bra ventelation vet inte riktigt :) . Godnatt !

.

Liiivvvvet ääär hääärliiigt :D

Bloggas..

Nu ska det bloggas :) ..

Sitter just nu med Angelica och tittar på dr phil på tv är inte så bra direkt, ska snart gå till Konsum och handla något gott till kvällen. Det händer inget speciellt idag blir hemmakväll kan vara skönt det med ibland om det inte dyker upp något annat men ser inte ut som det just nu. /


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0