idag :D

Nu sitter jag i skärgårn i Eskilstuna och tittar ut över vattnet genom fönstret så härligt :) idag har jag varit med Pappa och farmor till vi Västerås på Ikea och shoppat massa saker vet inte hur jag ska få hem det riktigt hehe men på något sätt löser det sig :) 

Nu kom brosan från tjejen, ska tvinga honom och gå ner och bada med mig i sjön :D har bara badat en gång i sommar känns lite dåligt men jobbar man så hinner man inte med det. 

Här är det fint väder det är härligt, imorgon blir det att åka hem igen dagarna gå så fort och speciellt helgen. Men vad säger man tiden går fort när man har roligt :D

nej övertala brosan om bad

Puss på er <3


Vaknade pigg idag :D

Nyss vaknat, ställde kl på 11 alltid skönt och vakna tidigare :) Idag blit det kvällspass igen 13.30 -22.15 innan dess har jag tänkt och gå till stan och shoppa lite och även gå förbi affären och se om man hittar något gott att laga till.

det är fint väder ute härligt, ta på sig sin kjol och visa sina ben som blivit vita igen :P

Känner hur magen kurrar dags och göra lite frukost och göra sig i ordning, ni får ha en trevlig dag Pusspuss <3 


Godmorgon :D

Vaknade och solen skiner så härligt :) Jag hoppas det håller i sig nu,

Som vanligt ska jag äta min gröt och macka :) sedan göra mig i ordning och ge mig iväg till jobbet ..

Idag är det Tisdag det känns som den här veckan kommer gå fort, i helgen funderar jag på att åka till Eskilstuna till min kära Farmor. Behöver komma iväg lite och då blir det skärgården och bara koppla av har jag tänkt :)

Nu sitter jag och lyssnar på Joshua Radin - I'd Rather Be With You så härlig låt :) lyssna på den här under :D


Nu ska jag göra i ordning mig så jag inte kommer försent / Pusspuss på er ha en trevlig dag :D



Godnatt :D

Jobbar hela dagen 13.30-22.15 lång dag men gick ändå fort :D

När jag kom hem ställde jag mig och lagade pannkakor till matlåda gick fort men inte det roligaste när man precis slutat jobbet ;)

Nyss krypit ner i sängen och ställt klockan börjar 11.15 imorgon rätt så skönt lite sovmorgon iaf hehe. 
Hade hittat en lägenhet som jag så gärna ville ha blev tagen idag :( men hoppas det dyker upp någon bra snart :)

Har en låt jag nöter ut nu :D bästa tycker jag ..


 Joshua Radin, 'I'd Rather Be With You'


Man mår som man förtjänar ;)

Idag mår man som man förtjänar, men det är värt för en trevlig kväll eller hur :D

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och tittar på tv och tittar på inredning, letar efter en större lägenhet när man inte får plats med mer möbler man vill ha är det dags för något större ;)

När man bor så centralt och så nära stan så blir man lite bortskämd och vill inte bo så att man får åka buss och så nära jobbet närmre kan man inte bo. 

 Jag är så sugen på cola, ska gå och köpa det senare vill inte gå upp från min varma säng än, ute är det dålig det har man inte lust att gå ut i.  Brr kallt regn.

så idag blir det bara hemmamys

//Pusspuss på er




GODMORGON

Godmorgon:)

igår var jag och såg Inception med Claris på bio bästa filmen måste ses :D skulle kunna se den igen ..
ska aldrig köpa en stor dricka när jag ska på bio när man känner att man riktigt nästan kissar på sig måste springa man vill ju inte missa.

När jag kom hem igår runt ett i natt storstädade jag, det är kanske inte normalt och göra det mitt i natten men gud vad skönt det var och vakna upp när det är städat mår så bra :)

Idag är det hemmamys väder ute hehe, jag ligger fortfarande i sängen kom i säng runt halv 3 i natt men gud vad skönt det känns att bara ligga och mysa i sängen :) Så skönt att vara ledig efter 7 dagars arbete, för första gången kan jag koppla av när jag är ledig.

Ska ligga och dra mig ett tag sen ska jag ner till stan och shoppa lite tänkte jag och såklart en sväng förbi lagret och se vad för gott man kan hitta där till ikväll, när jag ska till Claris och festa ser jag fram imot ;)

Nu ska jag äta lite frukost // Pusspuss




Livet :D

Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt innan jobbet börjar 13.30-22.15 ,

sitter och funderar på hur allt kommer blir, Angelica vill ha med mig till Kamlar i höst och om jag får vara kvar i höst på Telia kommer jag säkerligen bo kvar. Haha men lite sugen är jag allt på att flytta, det är ju det jag velat nu så länge och när allt går igenom backar man och blir lite rädd :D


men måste samtidigt bli klar med svenskan först och därefter flytta för den måste jag klara av :)
allt kommer nog ordna sig, det kliar i kroppen på mig att resa och bara leva livet :D

nej bort från tankarna  en stund och göra sig i ordning

// Pusspuss <3

Hejsan!

Nu har jag slutat jobbet, dagen gick fort idag :)
men känns kämpigt att det är 6 dagar kvar till ledighet igen hehe

Har tvättstugan, en lördagkväll men skönt att få ordning hemma .. :)

Idag bestämde jag mig att det får bli gymmet lite mer, även fast jag får gå upp tidigare för att jag ska hinna träna innan jobbet :) För en god hälsa är det värt det ;) 

nej ner till tvättstugan igen 

// Pusspuss 
 




fortfarande ett stort frågetecken ..

Hejsan!

Idag har det varit skönt och varit ledig fint väder, varit och badat i ågelsjön :) var mitt första dopp i år och det var riktigt skönt i vattnet.

Idag har jag fått hem mina kläder från Nelly riktigt fina var kläderna jag beställt så super nöjd :D hihi

Nu strax är det dags för en kvälls dusch som vanligt och sen krypa ner och sova, jobb i morgon / hela helgen. Jobbar 09.45 till 18.30 så rätt skönt ändå att sluta skapligt :) 

Pusspuss / från lilla mig :)  


HEJ ALLA GOA OCH GLADA :D

Slutat jobbet och varit till affären och köpt lite gott till kvällen :) just nu äter jag god sallad med fetaost så gott mm :) hihi , så trött men man får skylla sig själv om man inte kommer i säng förens halv 4 på morgonen innan jobbet men ändå har dagen varit bra med min kära arbetskamrater de gör dagen :D

Nu vill min kära vän Angelica att vi ska hitta på något kul, man får väl ställa upp, lite sugen är jag själv faktist med :D

PUSS PÅ ER PUSSGURKOR :D <3

RSS 2.0