Undanflykterna som bortblåsta :)

Jo när man ska vara händig som tjej och få ner brandlarmet, inte det lättaste när det är högt i tak fick stå på tårna på barstolen och hålla balansen samtidigt som jag skulle ta i allt vad jag hade för att få ner som satt stenhårt men envis som jag är fick jag ner den och utan några skador ;)

Det är sjukt för nästan 3 veckor sen nu slog jag i knäna i asfalten, behöver inte berätta hur det gick till ;) men har fortfarande skit ont värsta bulan kan inte stå på knäna jätte lustigt men så går det när man får för mycket av det goda .. 

Idag känner jag att ja hunnit med rätt mycket, slutade 14.15 direkt hem och sedan tvätta medans tvätten var i maskinen gick jag ut det förjäkliga snövädret och i blask och gick. Det var skönt, kände att det inte finns några bortförklaringar längre utan att bara göra det och ta på sig bra kläder ist, så känner mig rätt så duktig iaf :D 

Har även städat för ska ha visning imorgon på lägenheten ser jag inte fram imot men det brukar väl gå rätt så fort hoppas jag och titta.. och gjort god matlåda med pastasallad.

Har varit trött hela dagen och nu på kvällen är jag hur pigg som helst när jag egentligen behöver sova börjar 7.45 imorgon med fast till 17.30.

Släcka skärmen och faktist försöka sova godnatt på er :)

    

Hot but cold inside

Ibland måste man våga men i det här fallet i onödan ..

Idag började dagen med jobb 07.45-14.15 , sedan en trevlig fika med Sara på stan när man varit från någon länge känner man hur man verkligen saknar och uppskattar dem. 

Vinterjackan åkte på svinkallt ute, var nyss ute och gick en rask promenad och benen frös sönder iskalla tappa känsel på vissa delar då är det kallt ;)

När man slutar tidigt vet man inte riktigt vad man ska göra man blir så rastlös kl är bara tjugo i åtta känns skönt, ska fixa lite matlåda tills imorgon idag blev det kycklingsallad vad gott det var, nu ska jag laga ordning något med pasta tills imorgon :)

Ha de bra mina kära :)

I'm crazy but you like it loca loca loca :D

Fasen vad duktig jag är, har storhandlat och städat här hemma och lagat mat känner mig lite som en hemmafru fast utan man då haha :D

Känns så skönt när det är gjort till och med städat ungen var dags, så som brandlarmet tjöt förra gången ;)

Nu ska jag ta det lite lugnt och vila inför jobbet imorgon, lyssnar på musik och känner mig så glad vet inte varför!

Puss på er <3

RSS 2.0